Ove godine smo jedan od učesnika na međunarodnom sajmu robnih marki, PLMA koji se održava u Amsterdamu. U prilici smo da posetiocima prikažemo široku paletu naših proizvoda. Pored promocije naših proizvoda u portfoliju robnih marki u prilici smo da prezentujemo i naše originalne proizvode poput Tamnih i Medenih štrudli i Tamnih čajnih kolačića.

Ukoliko ste na sajmu, ne propustite priliku da se upoznate sa našim ukusnim proizvodima i otkrijete nove mogućnosti da ojačate Vaš brend.

PLMA  je neprofitna organizacija osnovana 1979. godine sa ciljem promovisanja robnih marki. U pitanju je jedinstvena organizacija, koja predstavlja više od 3500 članica kompanija širom sveta. Među članovima organizacije nalaze se velike multinacionalne kompanije ali i mali porodični proizvođači. Njihovi proizvodi uključuju hranu, pića, grickalice, zdravstvene i kozmetičke proizvode, uređaje za domaćinstvo i proizvode za odmaranje. Neke članice se okrenute isključivo robnim markama dok ostali imaju svoje brendove ali i pored njih proizvode robne marke.