Žitoprerada DM DOO je fabrika konditorskih proizvoda osnovana 2010. godine u Novom Bečeju i proizvodi pod brendom „Blago Bisernog Ostrva“ čime se jedan dečiji san o izgubljenom blagu koje treba naći, pretvorio u javu.

Iako postojimo samo pet godina, u naše proizvode utkano je tridesetogodišnje znanje i iskustvo, koje je učinilo da samo za Vas proizvedemo proizvode vrhunskog kvaliteta, čime smo vrlo brzo zadobili Vaše poverenje i na to smo vrlo ponosni.

Počev, od pažljivo odabranih sirovina i ambalažnog materijala, kroz ciklus prerade i pakovanja i distribucije, vršimo snabdevanje tržišta proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Stručnjaci pažljivo kontrolišu proces proizvodnje i kvalitet proizvoda, čime obezbeđuju usaglašenost gotovih proizvoda sa zahtevima standarda i potrebama kupaca.

Od momenta osnivanja rastemo iz godine u godinu  i proširujemo svoj asortiman. Počeli smo sa štrudlama, čiji kvalitet ste vrlo brzo prepoznali. Uporni i nepokolebljivi, posvećeni smo stalnom razvoju i napretku, tako da se u  našem proizvodnom programu od 2011. godine nalaze i Medene štrudle – delimično prelivene i dekorisane čokoladom, po čemu postajemo prepoznatljivi i jedinstveni.

Razvojem preduzeća, u decembru 2012. godine uvodimo još jednu proizvodnu liniju – vafel proizvode, koji danas zauzimaju visoko mesto učešća naših proizvoda na tržištu. Ubrzo krećemo sa proizvodnjom čajnih peciva, od kojih posebno izdvajamo Pravi domaći keks delimično preliven čokoladom, proizvod po kome smo drugačiji i koji je za kratko vreme postao naš  top artikal.

Stalnom željom za novim i još boljim, počinjemo sa proizvodnjom i integralnog keksa s čokoladom – Čoko incoo, koji je opravdao sva  naša očekivanja i zadovoljio Vaše stroge kriterijume.

Danas, fokusirani na dobar kvalitet uz konstantnu  inovaciju opreme i proizvoda, ponosimo se još jednim proizvodom – Čoko pravi domaći, koji  je oličenje naše neprekidne borbe i želje da zadovoljimo najistančanije ukuse.

Ponosimo se svojim poslovnim aranžmanom, svojim kupcima i svojim proizvodima, a svoju posvećenost kvalitetu potvrđujemo usklađenošću sa standardom kvaliteta ISO 9001:2008 i standardom za kontrolu kvaliteta i bezbednosti prehrambenih proizvoda IFS Food Verzija 6, International Featured, Standards uz dosledno poštovanje i primenu HACCP principa usaglašenih sa zahtevima Codex Alimentarius CAC/RCP 1-1969, Rev 4(2003).

Hvala Vam što ste naše snove, naše želje i naš kvalitet prepoznali.

Hvala što ste se odlučili za nas.

Naša vizija je:

  • da budemo prepoznatljiv proizvođač finih pekarskih proizvoda
  • proizvodnja bezbednih proizvoda, visokog kvaliteta koji će po tome biti traženi i prepoznatljivi na tržištu
  • osvajanje novih paleta proizvoda
  • ispunjavanje zahteva korisnika, brzo i kvalitetno praćenje njihovih potreba
  • da budemo dinamična, tržišno orjentisana organizacija, usredsređena na sve promene poslovanja u okruženju
  • želimo da svi naši korisnici prepoznaju u našoj organizaciji poverenje i poslovnost